HEROIN HOMO SAPIENS ( MAIN BLOG )

Sunday, 8 May 2011

Hai. Saya Heroin

Assalamualaikum


Hai semua. Tujuan aku buat blog yang putih bersih ni sebab aku khaskan page ni untuk senarai blog pilihan. Blog pilihan tu termasuklah yang suka suka, tak suka semua ade. Wahahah. Kejam. Aku malas nak letak blog list dekat blog ( main ) sebabnya aku tak suka blog yang loading lampi2 ni. Eh. Aku rasa tadelah lampi mana kalau letak. Hoho. Just aku tak nak serabut-serabut. Hoho. Ade paham?


So, sesiapa yang nak/mahu/ingin/terasa blog dia dilinkkan ke sini just tinggalkan komen & url anda beserta gambar berukuran 20cm. heh. Tak payah gambar. Wahaha.

Itu saje. Selamat menglinklink !

Wassalam




25 comments:

shahjiehan said...

shah pon dah asingkan...senang sikit..

hahahha

shahjiehan said...

buang verification cik adek...

jom baca dan komen Tutorial buang verification

situ~ ok?? sng sket org nk komen2..

Heidi Shafiq said...

sempoi.. :)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam..besdey girl dtg jalan2 cni^^ thanks ye sudi singgah :D

Umar Faruq said...

woah.. dapat sumber traffic dari sini.. thankx.. hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

huuu.. boleh buat port blogwalking ni =)

Dea said...

sayer2..:P

http://nuruldya13.blogspot.com

cik heroin said...

http://hembusan.blogspot.com/

Amira Chan said...

http://administorchanrulez.blogspot.com/2011/05/ugutan.html.

:D

alexa yussida said...

ingtkn tuka template or rumah baru td..hihi:)

shahjiehan said...

heehhe...

saya suka putih...

Kyril said...

aku pnya blog, xda ka =.=

nerDoubt said...

http://iamnerdoubt.blogspot.com/ :P

diana said...

nak buat asing jugak la nanti..
rasa2 je nak buat..
tak kompem pun lagi..
hhehe

faz said...

hero la konon,hehe

アヌム ちゃん said...

eh..selain sini..ade blog lain x..

Cik Nad A.J said...

http://impianamayana.blogspot.com/

intai2 la blog saya selalu ye.. :)

areteacar said...

wah! wah! bagus2... nak kena link jugaklah. hehe..

http://banyaktehkereta.blogspot.com

|CIK TIKAH|

Nite cik heroin :)

Ain Zulaikha said...

wow, senang nak blogwalking eh nanti? hehe

apik pehe said...

aaa..mane link ker blog main?hehe..apik tak jumpa la..

CikBulat said...

err.. ohh.. tapi mana blog main? hahaha

アヌム ちゃん said...

jalan2..heeee

Sophie Al-yahya said...

wahhh..semangat!
thanks letak banner kitew.hiuhiu.. =)

aleensie said...

eh alamak terharu uolss =) btw mana blog mainnye cik adek?

Kyra Hasman said...

http://kyrahasman.blogspot.com/

haaa, nah amik syg.. hehehe